Javni poziv za izbor ocenjevalne komisije LAS Haloze 2021-2027

Člani upravnega odbora so na seji upravnega odbora, 7.10.2024 potrdili Javni poziv za člane Ocenjevalne komisije v okviru uresničevanja ukrepov Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Haloze v programskem obdobju 2021 – 2027.

Predmet poziva je imenovanje članov Ocenjevalne komisije za ocenjevanje predlogov projektov, ki so se prijavili na javni poziv LAS Haloze za izbor projektov za uresničevanje ukrepov SLR.

Kandidati za člana ocenjevalne komisije morajo izkazovati strokovne reference na enem in/ali več področjih: razvoj podeželja, regionalni razvoj, strateško in projektno načrtovanje, vodenje projektov lokalnega razvoja, kmetijstvo, podjetništvo, turizem, socialno podjetništvo in vinogradništvo. Zaželeno je splošno poznavanje območja LAS Haloze, kot tudi znanje projektnega vodenja in osnov računovodstva.

Vloge kandidatov, ki so se prijavili na javni poziv za člane ocenjevalne komisije, obravnava Upravni odbor LAS Haloze in izmed njih izbere 5 članov (3 člane + 2 nadomestna člana), ki so po mnenju Upravnega odbora LAS Haloze najustreznejši glede na navedene reference ob prijavi.

Izbrani člani ocenjevalne komisije podpišejo pogodbo z LAS Haloze za mandat dve leti. Upravni odbor se lahko odloči in podaljša mandat posameznemu članu komisije za največ en mandat dveh let. Posamezni član ocenjevalne komisije lahko izvaja ocenjevanje neprekinjeno največ dva mandata (skupaj 4 leta).

Vlogo je potrebno oddati do 15.11.2024 do 15. ure na naslov vodilnega partnerja LAS Haloze, PRJ Halo, Cirkulane 56, 2282 Cirkulane.

Vabilo in celotni javni poziv za člane ocenjevalne komisije LAS Haloze 2021-2027 (*.pdf)

Prijavni obrazec za člane ocenjevalne komisije LAS Haloze v programskem obdobju 2021 – 2027 (*.docx)